Perfekt mat till fredagsmyset!
4 personer
4-5 kycklingfiléer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika
Smör
1/2-1 påse tacomixkrydda
1/2 burk mild salsa
1-2dl matlagningsgrädde
Salt och peppar
Mjuka tortillas
Isbergssallad
Tomater
1. Skär kycklingen i tärningar.
2. Finhacka löken, pressa vitlöken och kärna ur och strimla paprikan.
3. Fräs kycklingköttet, löken och vitlöken i matfett under omrörning.
4. Tillsätt paprika, tacokrydda och salsa. Rör om och låtputtra ett par minuter.
5. Häll på grädde och låt röran koka ihop och tjockna.
6. Smaka av med salt och peppar och tillsätt mer tacokrydda om det behövs.
7. Servera röran med värmda tortillas, strimlad isbergssallad, tomater och med salsa och ev crème fraîche och tortillachips.
Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar