Det här är en perfekt fredagsrätt. Snabbt, enkelt och lyxigt!
Mamma bjöd oss på denna i helgen. Riktigt gott!
4 personer
1 purjolök
Olja till stekning
2 tomater
1 buljongtärning
1,5 dl vatten
400g vitlöksost, t ex Crème Bonjour
1 burk räkor i lag, 350g
Salt och peppar
1 knippa gräslök
Nykokt pasta
1. Hacka purjo och fräs mjukt i lite olja.
2. Hacka tomaterna och låt dem fräsa med i någon minut.
3. Smula i buljongen och spä med vattnet, koka 1,5 minut.
4. Rör i färskost och avrunna räkor. Värm utan att koka.
5. Smaka av med salt och peppar.
6. Fördela såsen över nykokt pasta eller servera såsen bredvid pastan.
7. Strö över finhackad gräslök.
Servera en god sallad till. Mums!
Ser gott ut! Vad har du för buljong?😃
SvaraRadera