Utsökt och festlig förrätt!
4 portioner
Ca 12msk grovriven parmesanost
Ca 250g skalade räkor
100g strimlad kallrökt lax
2 dl salladsblad
4-5 msk skagenröra
dill och grovt hackad gräslök
Tillagning:
1. Hetta upp en teflonpanna på medelvärme
2. Bred ut ca 3 msk parmesanost i stekpannan.
3. Forma en tunn rundel med en stekspade och
låt osten smälta tills den är gulbrun.
4. Vänd och stek en liten stund även på den andra sidan.
5. Ta upp parmesanrundeln från stekpannan och
lägg den på ett upp och nervänt glas.
6. Tryck försiktigt ner kanterna runt om med hjälp
av ett likadant glas.
7. Låt kallna och stelna.
8. Varva räkor, lax och sallad i parmesansnäckan..
9. Toppa med skagenröra, gräslök och dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar