onsdag 9 januari 2013

Farfalle med vitlök och chili

Ett vegetariskt recept från Viktväktarna.  Mycket gott!

1 portion

Ca 55g  farfalle
2 tsk olja
1 vitlöksklyfta
2 soltorkade tomater
1/2 gul lök
1 bit röd chili eller chilipeppar/pulver
persilja
1 msk parmesan ost
1 bit vitkål
Salt och citronpeppar

1. Blötlägg tomaterna och skiva dem sedan.
2. Skiva också vitlök, vitkål och gul lök.
3. Hacka persilja( eller ta fryst) och riv parmesan.
4. Koka pastan i lättsaltat vatten.
5. Fräs allt utom pasta, parmesan och persilja i olja och smaka av med
salt och citronpeppar.
6. Blanda slutligen ihop alla ingredienser.

Smaklig måltid!

Points: 5,5



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade