Rätten blir spännande med olika tillbehör i skålar att plocka av.
4 portioner
5-6 hg fläskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl grädde
1-1,5 tsk curry
1 liten strimlad purjolök
2-3 skivade bananer
Ugn: 225 grader
Tillbehör: kokos, jordnötter, ananas, russin
mango chutney, soja
1. Skär den putsade filén i ca 2 cm tjocka skivor.
Bryn dem i fett, salta och peppra. Lägg dem
på ett ugnssäker fat.
2. Lägg bananer och purjo över.
3. Vispa grädden, smaksatt med curry, till hårt skum.
Bred den över kött, bananer och purjo.
Gratinera i ca 20 minuter och servera med några
tillbehör och kokt ris.
Mmm, låter gott! Denna rätt är tom genomförbar här. :-)
SvaraRaderaVad bra! :)
SvaraRadera