Min kära mor ville gärna ha med detta recept på bloggen. Självklart, sa jag!
4 portioner
1 grillad kyckling
1 burk champinjoner
3 msk margarin
3 dl vatten + svampspad
1 dl grädde
1 röd paprika
1 hönsbuljongtärning
soja
1. Dela kycklingen i mindre bitar.
2. Låt svampen rinna av. Spara spadet.
3. Fräs svampen ca 5-10 minuter.
Strö över mjölet och rör om.
4. Späd med svampspad, vatten och grädde
under omrörning.
5. Låt såsen koka ca 3-5 minuter.
6. Tillsätt smulad buljongtärning och
låt såsen sjuda upp på nytt.
7. Tärna paprikan. Rör ner paprika
och kycklingkött i såsen.
8. Smaka av med soja.
9. Låt allt bli genomvarmt.
Servera med ris noch gröna ärtor(om man önskar).
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar